تالار گفتگوی سایت مهندس ماهر
سلام دوستان،
تو plant سه تا کمپرسور هوا و یک Dryer داریم که هرسه CPU های 315 هستند و هرکدوم با مدباس ریداندنت با DCS در ارتباط هستند. مشکلی که هست اینکه مدباس یکی از کمپرسورها بعد از نیم ساعت، یا یک ساعت ، البته متفاوته ،شاید چند ساعت fail میکنه ،من تمام پارامترهای چندتا کمپرسور مدباس را با هم مقایسه کردم و برنامه و همه چیز رو ، دقیقا شبیه هم هستند.
و بعد از قطع شدن مدباس ،حتی کارت مدباس را از طریق نرم افزار TIA V 13 ریست هم میکنم مدباس برقرار نمیشه تا اینکه یکبار CPU را استاپ و استارت کنیم. لطفا راهنمایی کنید.
یک اسکرین شات NCM قرار دادم که بعد از stop/run شدن cpu پیام ها را نشان میده در حالیکه هنوز مدباس در حال کار هست و بعد از مدتی دیگر fail شد که در عکس نیامده ولی پیام ها شاید برای شما آشنا باشند، راهنمایی کنید.
اسکرین شات دوم مربوط به خواندن داده ها از کارت مدباس توسط ا MODSCAN با لپ تاپه که با WIRESHARK مانیتور میکردم که خطاهای رد وبدل شده چی هستند که CPU درخواست Reset ارسال میکنه و بعد fail میشه . ادرس IP مربوط به CP... 163, laptop.. 102
نمی دونم واقعا مشکل کجاست و چطوری باید پیدا کرد ،به نظر شما کارت مدباس مشکل داره ،البته هر دو کارت مدباس همینطور رفتار میکنن و یکی بعد از دیگری با فاصله fail میشن.
به نظر شما چطوری میتونم این مشکل را پیدا کنم. چه پارامتری را باید چک کنم ؟
دوستان مشکل حل شد. در واقع فانکش مربوط به مد باس را MB-REDSV که در لاجیک FB 907 بود را هم درOB1 , در OB35 فراخوانی کرده بود که باعث به وجود اومدن این مشکل میشد و مدباس بعد از چند دقیقه یا ساعت Fail میشد که مطابق با help این فانکش نباید به صورت همزمان در OB1 و OB های Cyclic فراخوانی شود.