تالار گفتگوی سایت مهندس ماهر

Notifications
Clear all

مشکل در دانلود gsd file برای cp343-1 v2.3 or v3.3  

RSS

mantegh92
(@mantegh92)
New Member
عضو شده: 6 سال قبل
۱۲/۰۳/۱۳۹۸ ۶:۲۳ ب.ظ  

با عرض سلام خدمت مهندسین محترم

من یک cp343-1 به دستم رسیده که با اردر نامبر   6GK7 343-1EX30-0XE0

اما متاسفانه دارای V2.3 و V3.3 است داخل سایت زیمنس اجازه دانلود نمیدهد چطور می توانم GSD FILE این دو CP را دانلود کنم حتی با اپدیت کردن هم GSD این دو اضافه نشد نه در TIA و نه SIMATIC MANAGER V5.6 اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

باسپاس

نقل‌قول
شاهین فضلی
(@en-sh66fazli)
Reputable Member
عضو شده: 7 سال قبل
۱۲/۰۳/۱۳۹۸ ۶:۴۶ ب.ظ  

محصولات زیمنس رو با GSD تعریف نمیکنن باید لایبرریتون رو اپدیت کنید  من تو محصولات زیمنس در سایتش بالاتر از 3.1.3 پیدا نکردم برای 2.3 هم گفته میتونید استفاده کنید

پاسخنقل‌قول
SGH
 SGH
(@sgh)
Trusted Member
۱۵/۰۳/۱۳۹۸ ۱۱:۳۵ ب.ظ  

با سلام

در ادامه توضیحات مهندس فضلی باید عرض کنم که فایل های GSD فقط مخصوص محصولاتی است که به شبکه Profibus متصل می شوند. بنابراین در صورت عدم وجود دیگر ماژول ها مانند کارت اترنت در کاتالوگ، لازم است کاتالوگ را update نمایید و چنانچه اضافه نشود باید، از نرم‌افزار هایی با ورژن بالاتر استفاده کنید. 

پاسخنقل‌قول
mantegh92
(@mantegh92)
New Member
۱۶/۰۳/۱۳۹۸ ۱۲:۲۱ ق.ظ  

باید عرض کنم خدمت دوستان که با gsd میتوان ماژول های خود زیمنس رو تعریف کرد بدون اپدیت کردن صدها بار اینکارو انجام داد ورژن برنامه من 5.6 اپدیت شده است اگر جدیدتر اومده نمی دونم و تیا ورژن 15 اپدیت 3 است ولی اره ورژن اون یکی 3.1 و 2.3 است اما در برنامه من وجود نداره البته خیلی سپاسگزارم وقت گذاشتید و جواب دادید

پاسخنقل‌قول
SGH
 SGH
(@sgh)
Trusted Member
۱۸/۰۳/۱۳۹۸ ۷:۵۱ ب.ظ  

درود بر شما

بله قطعاً تجهیزات زیمنس نیز با GSD فایل ارائه می شوند زیرا در برند های دیگر هم قابل استفاده هستند. همچنین به روش GSD می توان به کاتالوگ زیمنس هم اضافه کرد.

لطفاً فایل زیر را دانلود کنید

پاسخنقل‌قول
mantegh92
(@mantegh92)
New Member
۱۸/۰۳/۱۳۹۸ ۹:۰۸ ب.ظ  

مهندس جان این ورژن 2.2 من ورژن 2.3 رو میخوام و 3.1 ببینید این دوتا فایل رو میخوام که gsd موجود اجازه دانلود به من نمی دهد قبلا راحت دانلود میکردم

Firmware V2.3 for the SIMATIC NET CP 343-1 (6GK7343-1EX30-0XE0)

https://support.industry.siemens.com/cs/document/42123434/firmware-v2-3-for-the-simatic-net-cp-343-1-(6gk7343-1ex30-0xe0)?dti=0&lc=en-WW

Download for Firmware Update V3.1 of CP 343-1 (6GK7343-1EX30-0XE0)

https://support.industry.siemens.com/cs/document/109486101/download-for-firmware-update-v3-1-of-cp-343-1-(6gk7343-1ex30-0xe0)-?dti=0&lc=en-AF

پاسخنقل‌قول
SGH
 SGH
(@sgh)
Trusted Member
۲۴/۰۳/۱۳۹۸ ۶:۳۳ ب.ظ  

درود بر شما

برای دانلود لطفاً از VPN استفاده کنید.

ممکن است مشکل حل شود. 

موفق باشید

پاسخنقل‌قول
Rahaei
(@rahaei)
Trusted Member
۰۶/۰۴/۱۳۹۸ ۱۲:۲۵ ب.ظ  

سلام

هنگام دانلود فایل با استفاده از vpn حتما به آدرس دقیق سایت زیمنس (https) و fake نبودن سایت و معتبر بودن vpn دقت کنید. گاهی فایل های آلوده ای که از این طریق دانلود می شود به cpu  و pc شما شدیدا آسیب میزند.

پاسخنقل‌قول
Share: