تالار گفتگوی سایت مهندس ماهر

Notifications
Clear all

Time Sync. between SIEMENS TP1900 and PLC S7-400H  

RSS

Rouhollah
(@rouhollah)
Eminent Member
عضو شده: 7 سال قبل
۰۷/۰۲/۱۳۹۹ ۹:۱۰ ب.ظ  

با سلام، 

در یک سیستم که از S7-400H و تاچ پنل SIEMENS TP1900 استفاده شده است ،بین زمان CPU و آلارم های ثبت شده در سیستم مانیتورینگ آن ، اختلاف وجود دارد ،چگونه می توان زمان HMI  را با زمان CPU سنکرون کرد ؟ آیا روش خاصی وجود دارد ؟

HMI  از طریق پورت Profinet به CPU های ریداندنت متصل است ( پورت 1و2 HMI  به هر دو CPU با کابل اترنت ارتباط برقرار است )لطفا  راهنمایی بفرمایید. برنامه HMI با TIA 15 نوشته شده و برنامه PLC با PCS7 , CFC  نوشته شده است.هیچ مشکلی در مانیتورینگ وجود ندارد ،فقط مشکل سنکرون شدن زمان HMI  با CPU وجود دارد.

با تشکر

نقل‌قول
kolahi
(@kolahi)
Estimable Member
۰۹/۰۲/۱۳۹۹ ۱۰:۳۳ ب.ظ  

احتمالا لینک زیر مفید باشه

https://support.industry.siemens.com/cs/document/69864408/time-synchronization-between-an-hmi-and-a-simatic-plc?dti=0&lc=en-GR

پاسخنقل‌قول
Rouhollah
(@rouhollah)
Eminent Member
۲۸/۰۲/۱۳۹۹ ۲:۴۸ ب.ظ  

@kolahi

مرسی آقای کلاهی از پاسخ شما.

من این فایل رو خوندم و نحوه اجرای اون را جدا کردم ,در چند صفحه اول فایل و در ادامه کل فایل اصلی رو بصورت PDF  ضمیمه  این کامنت کردم . ولی تست نکردم، منتظرم که کار شروع بشه و بتونم روی سیستم PLC   ذکر شده اجرا کنم. امیدوارم جواب بده.

پاسخنقل‌قول
شاهین فضلی
(@en-sh66fazli)
Reputable Member
۰۴/۰۶/۱۳۹۹ ۹:۱۶ ب.ظ  

سلام شما سری TP رو به سیستم H وصل کردید؟

پاسخنقل‌قول
Rouhollah
(@rouhollah)
Eminent Member
۱۳/۰۸/۱۳۹۹ ۱۱:۰۰ ب.ظ  

@en-sh66fazli

سلام آقای فضلی ، بله سری TP  را به H  وصل کردم و طبق لینکی که آقای کلاهی معرفی کردند انجام دادم و زمان HMI با CPU سنکرون شد.

پاسخنقل‌قول
Share: